Vahvuudet – myönteiset tunteet – hyvinvointi

Suomen positiivisen psykologian yhdistys perustettiin joulukuussa 2014. Sen päämäärinä on tuoda työkaluja parempaan arkeen, jakaa tutkittua tietoa positiivisesta psykologiasta sekä vahvistaa yksilöiden ja yhteisöjen voimavaroja ja hyvinvointia.

Jäsenistömme koostuu hurmaavan monipuolisesta joukosta eri aiheista kiinnostuneita ihmisiä. Olemme ammattilaisia eri aloilla – yhteistä meille on halu tehdä omasta ja muiden arjesta parempaa.

Jäsenenämme liityt mukaan arvostavaan ja innostuneeseen yhteisöön, pääset inspiroitumaan maamme alan korkeatasoisimpien puhujien luennoista, sekä saat tietoa positiivisen psykologian uusista tuulista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Jäsenmaksumme 2018 ovat:

Jäsenmaksu 35€
Alennusryhmät 20€
Kannatusjäsen 150€

Huom! Jos liityt jäseneksi loka-joulukuussa, emme peri jäsenmaksua seuraavalta vuodelta.

Toivotamme lämpimästi mukaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tulevista tapahtumistamme löydät tietoa Ajankohtaista-sivulta.

Hallituksen kuva

Suomen positiivisen psykologian ry:n hallitus 2018. Ylärivissä vasemmalta: Riitta Marjamaa, Sirkkaliisa Heimonen, Maarit Tiililä ja Heli Väre. Alarivissä Touko Kuusi, Ritva Enäkoski (pj.), Sanna Salovuori ja Aliisa Holkko.

Tutustu hallitukseen täällä